“Fa més de quatre dècades que treballem perquè dones de totes
les edats puguin gaudir d’una vida saludable”

L’equip de Ginecologia del centre el formem el Dr. Marc Barahona Orpinell
i la Dra. Cristina Capó Pons, especialistes amb experiència contrastada tant en la sanitat pública com en la
privada. A aquest equip hi hem de sumar tot un conjunt de professionals sanitaris i administratius al seu servei.

Dr. Marc Barahona Orpinell

Dr. Marc Barahona Orpinell

ESPECIALISTA EN
GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA

(Nº Col. 36.701)

Format en Ginecologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge i en Obstetrícia a l’Hospital Sant Joan de Déu, entre els anys 2002 i 2006.

Expert en cirurgia endoscòpica (histeroscòpia i laparoscòpia), cirurgia robòtica (sacrocolpopexia i cirurgia oncològica), cirurgia del sòl pelvià (clàssica o amb malles) i en el tractament del càncer d’origen ginecològic, per via laparoscòpica, robòtica i laparotòmica.

Professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i professor del Màster en Competències Clíniques Avançades en Ginecologia Oncològica i Patologia Mamària-UB.

Membre de la Secció de Sòl Pelvià i de la Secció d’Oncologia Ginecològica de la SEGO i de la Societat Europea de Ginecologia Oncològica (ESGO).

Dra. Cristina Capó Pons

Dra. Cristina Capó Pons

ESPECIALISTA EN
GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA

(Nº Col. 44.735)

Formada en Ginecologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge i en Obstetrícia a l’Hospital Sant Joan de Déu, durant el anys 2009-2013.

Ha realitzat un Màster a la Universitat de Barcelona en Competències Mèdiques Avançades en Ginecologia Oncològica i Patologia Mamària (2013-14).

També ha completat diversos cursos en ecografia i medicina fetal, i cursos de perfeccionament en histeroscòpia, cirurgia laparoscòpica, cirurgia del sòl pelvià i incontinència urinària.
Actualment està elaborant la seva tesi doctoral a l’Hospital Universitari de Bellvitge, per la Universitat de Barcelona.

És membre de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO), de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) i de la Societat Europea de Ginecologia Oncològica (ESGO).

Dr. Manuel Barahona García

Dr. Manuel Barahona García

ESPECIALISTA EN
GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA

(fundador jubilat)

Expert en la prevenció de càncer de l’aparell genital femení.
Cap de Secció de Tocoginecologia (Citologia) a l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (22-06-1974 a 31-03-1991). Coordinador del Programa Sanitari d’Atenció a la Dona de la DAP Eixample – Manso de Barcelona. (01-06-2001 a 30-06-2003)

Secretari i professor agregat de l’Escola Professional d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (1979 a 1989). Tutor docent de metges postgraduats de l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (1979 a 1989). Professor clínic associat de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de la Facultat de Medicina de la UAB. (1986 a 1989)

Soci de la Societat Espanyola d’Obstetrícia i Ginecologia (SEGO), soci d’honor de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia, membre de la Secció de Prevenció de Càncer Genital Femení de la SEGO i soci de la Societat Espanyola de Citologia.