Ginecologia Control integral de la salut de la dona

L’equip de Barahona Centre, oferim un servei complet d’atenció a la dona, amb les revisions ginecològiques periòdiques, en les que es realitzen tots els cribratges ginecològics, i un assessorament a la dona segons la seva etapa de la vida.

Patologia cervical: cribatge, prevenció i detecció precoç del càncer de cèrvix (realització de citologia cervical, colposcòpia i detecció del Virus del papil•loma humà). Assessorament sobre vacunació del HPV.

Patologia mamària: cribatge del càncer mama (exploració i valoració de mamografia i ecografia mamària). Control i tractament de la patologia benigna de la mama.

Patologia úter-ovàrica: realització d’ecografia vaginal i abdominal, per detecció i valoració de patologia uterina (miomes, pòlips, alteracions de la menstruació…) i ovàrica (alteracions funcional, síndrome d’ovari poliquísitic, endometriosis…)

Atenció a la pacient en edat fèrtil: planificació familiar, assessorament de mètodes anticonceptius (anticoncepció hormonal, dispositius intrauterins, esterilització definitiva).

Atenció de la pacient en edat madura: tractament dels símptomes de la menopausa, (sufocacions, sequedat vaginal, disminució de la líbido…) prevenció de la patologia del sòl pelvià.